Інформація про споживчим кредитування від банку

Інформація про споживчим кредитування від банку

Раніше ми створили шаблон заяви про надання інформації за споживчим кредитом. Але створити ще не означає допомогти, то ж ми вирішили особисто перевірити механізм та практику використання відповідних норм права та дізнатися: Яку інформацію ми отримаємо при поданні такої заяви банку?

Сказано – зроблено і ось ми вже маємо відповідь банку щодо конкретного договору споживчого кредитування:

Інформація про споживчим кредитування від банку

Тож можемо констатувати: запропонований нами спосіб отримання офіційної інформації за споживчим кредитом є ефективним та дієвим.

*Якщо Вас зацікавила наявність відсоткової ставки 0,01%, роз’яснюємо – купівля товарів «у розстрочку»  досить часто відбувається через залучення, окрім продавця та покупця, банку (який, як правило, представлений в самому магазині спеціальним представником). В такий спосіб продавець отримує можливість пропонувати свої товари у розстрочку, а банк зацікавлений у посередництві через  наявність домовленості з продавцем, розширення клієнтської бази та можливістю заробити на комісіях, про які згадано і в запропонованому прикладі.

 

Підготував:                                                                                    Трофімов Богдан

Цю публікацію підготовлено за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку в рамках гранта, наданого Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору». Висловлені в цій публікації думки необов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду Сполучених Штатів Америки.

Рудковська Мирослава

Автор : Рудковська Мирослава

738 переглядів

0 коментарів

Залиш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *