Різновиди депозитів

IХ Всеукраїнська науково-практична конференція  «Актуальні шляхи удосконалення українського законодавства»

Ощадний, накопичувальний, з капіталізацією відсотків, мультивалютні – невичерпний перелік видів депозитів, які нам надають банківські установи.

Давайте з’ясуємо яка між ними різниця.

 

Звертаємо Вашу увагу, що згідно Податкового кодексу України, отримані за депозитом доходи підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб. Тобто, з отриманого доходу у вигляді процентів сплачуємо 18% – податок на доходи фізичних осіб, а також 1,5 % -військовий збір.

Тепер Ви знаєте ще більше про Ваші права!

 

А, у разі виникнення будь-яких питань, що пов’язані із фінансовими послугами, чекаємо Вас на безоплатну юридичну консультацію у Юридичній клініці.

Ми працюємо з понеділка по п’ятницю з 14.00-17.00 за адресою: вул. Пушкінська, 106 (корпус Інституту прокуратури та кримінальної юстиції Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого).

Ви також можете звернутися до нас через електронну пошту: jurclinica@ukr.net

Ставайте фінансово грамотними разом з нами!

 

Контакти для звернення:

Тел.: +38 (096) 2044656

Ел. пошта: jurclinica@ukr.net

 

Цю публікацію підготовлено за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку в рамках гранта, наданого Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору». Висловлені в цій публікації думки необов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду Сполучених Штатів Америки.

Рудковська Мирослава

Автор : Рудковська Мирослава

901 переглядів

0 коментарів

Залиш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *