А ви вже записалися на вибіркову дисципліну?

А ви вже записалися на вибіркову дисципліну?

Шановні друзі!

З великою приємністю раді вам повідомити, що Юридичною клінікою Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого впроваджуються чотири вибіркові навчальні дисципліни наскрізного модулю «Юридична клініка» (для студентів-клініцистів) Спеціальність 081 «Право», Спеціальність 082/293 «Міжнародне право» першого (бакалаврського) рівня (ВНД БР) та другого (магістерського) рівня (ВНД МР) професійно-практичного спрямування:

1. Правничі професії та юридична практика.
2. Практика ЄСПЛ як джерело права.
3. Роль Верховного Суду для розвитку юридичної практики.
4. Практичні навички (юридичний клінічний практикум),

А ви вже записалися на вибіркову дисципліну?

Наведені дисципліни передбачають крім одержання студентами ґрунтовних знань із вибраних напрямків, також набуття студентами необхідних практичних навичок та компетенцій шляхом виконання студентами різноманітних практичних вправ, в тому числі проведення модельних судових засідань та розбір юридичних кейсів з проблемних питань, безпосередньої роботи із реальними клієнтами (включаючи інтерв’ювання та консультування), підготовки різноманітних правових документів, в тому числі процесуального характеру, зустрічей з авторитетними та успішними правниками сьогодення, відвідування судових засідань тощо.

Всі бажаючі, незалежно від курсу та інституту (факультету) мають змогу вибрати із запропонованого переліку саме ту дисципліну, яка їм до вподоби, де кожен або кожна у повній мірі реалізує себе як майбутній фахівець високого рівня. Це означає, що студенти різних інститутів (факультетів) та курсів у навчальних групах будуть спільно вирішувати практичні правові та інші питання, а також разом відпочивати та подорожувати у нашій невеличкій студентській сім’ї, яку всі з повагою називають Юридичною клінікою Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Тож якщо Ви ще не записалися на вибіркову дисципліну, значить у Вас є унікальна можливість це зробити. Поспішіть, щоб вже у наступному семестрі стати слухачем найцікавіших лекцій та бути присутнім на найкреативніших практичних заняттях.
Ми чекаємо саме на Вас 🤗

У разі виникнення запитань, просимо без вагань звертатися до Юридичної клініки (9:00 – 17:30, крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська 106, каб. 104 (Інститут прокуратури та кримінальної юстиції).
тел.: 704- 92-08
e-mail: jurclinica@ukr.net.
До скорої зустрічі!

Рудковська Мирослава

Автор : Рудковська Мирослава

1 676 переглядів

0 коментарів

Залиш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *