А Ви були у нас на конференції??

А Ви були у нас на конференції??

Справді вдалий день! Пройшла вже IХ Всеукраїнська науково-практична конференція вчених, практикуючих юристів, аспірантів та студентів.

А Ви були у нас на конференції??

Оце продуктивність, оце сила знання та невичерпне бажання до самовдосконалення
А що Вас привело на нашу конференцію цього суботнього ранку? Щоб там не була за причина, але впевнені вона виправдалася.

І сьогодні ми подовжили слідувати нашому ось уже довгий час незмінному правилу – регламент науці не завада, та із задоволенням порушили весь можливий таймінг. Все тому, що дискусія була дуже жвавою, а питання багатогранними, відповіді цікавими, а доповіді змістовними. Одне задоволення працювати у такій атмосфері.

А Ви були у нас на конференції??

Ауру науки створювали і присутні викладачі нашого університету, зокрема: Баранова Людмила Миколаївна к.ю.н., доцент кафедри цивільного права №1 , провідний науковий співробітник сектору муніципального права та місцевого самоврядування НДІ державного будівництва та місцевого самоврядування НАПрН України; Сиротенко Сергій Євгенович асистент кафедри цивільного права №1 ; Дроздов Олександр Михайлович, адвокат, доцент кафедри кримінального процесу, президент Спілки адвокатів України, заслужений юрист України, доцент, к.ю.н.; Донець Антон Геннадійович асистент кафедри цивільного права №1.

А Ви були у нас на конференції?? А Ви були у нас на конференції?? А Ви були у нас на конференції?? А Ви були у нас на конференції??А Ви були у нас на конференції?? А Ви були у нас на конференції?? А Ви були у нас на конференції?? А Ви були у нас на конференції??

Це був неймовірно корисний досвід для кожного клініциста та ще одна можливість для того, щоб розвивати себе як майбутнього правника. Висловлюємо щиру вдячність всім учасникам конференції за плідну працю, цікавий день та можливість подискутувати з цікавими людьми.

Дуже вдячні всім присутнім за активну участь та свідому позицію, тож до нових зустрічей на наступній конференції.

 

Рудковська Мирослава

Автор : Рудковська Мирослава

1 954 переглядів

0 коментарів

Залиш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *