А Юридична клініка в неділю була… у відпустці!

А Юридична клініка в неділю була... у відпустці!

Консультанти отримували заряд енергії на теренах Полтавщини: будинок-музей родини Кричевських та музей гончарства в Опішні, Диканька, та навіть помахали ручкою філії нашого університету в Полтаві! А Юридична клініка в неділю була... у відпустці!
Перезавантаження пройшло на повну: ми насолодилися безмежними краєвдами в музеї під відкритим небом, відіграли весілля та навіть побачили церкву, де молилася мати Гоголя, загадали бажання під аркою в Диканьці, селфі біля Полтавської альтанки та ледь-ледь змогли поїхати з ринку кераміки, бо машина була аж перенаватнажена нашими сувенірами А Юридична клініка в неділю була... у відпустці!
А тепер – продуктивний робочий тиждень, багато цілей та завдань. Вдячні за таку можливість вдихнути на повні легені натхнення та з новими силами повернутися до альма-матер! А Юридична клініка в неділю була... у відпустці!

А Юридична клініка в неділю була... у відпустці!А Юридична клініка в неділю була... у відпустці!А Юридична клініка в неділю була... у відпустці! А Юридична клініка в неділю була... у відпустці! А Юридична клініка в неділю була... у відпустці!

Рудковська Мирослава

Автор : Рудковська Мирослава

785 переглядів

0 коментарів

Залиш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *