Проведено робочу зустріч членів АЮК України

Проведено робочу зустріч членів АЮК України

22 жовтня у Юридичній клініці Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого була проведена робоча зустріч членів Правління Асоціації юридичних клінік України із залученням активних учасників юридичного клінічного руху.  

Проведено робочу зустріч членів АЮК України

Метою зустрічі було вирішення широкого кола нагальних питань, зокрема можливостей та перспектив розвитку клінічного руху. Важливою частиною зустрічі було обговорення майбутнього посібника з «Основ юридичної клінічної практики», над розробкою якого Асоціація юридичних клінік України наполегливо працює. Також, було підбито перші підсумки роботи за стратегічним планом діяльності АЮК України на 2016-2018 роки. День був надзвичайно насиченим та наповненим конструктивними ідеями. Усі учасники заходу від’їхали з низкою завдань та натхненням до їх активного виконання.

Проведено робочу зустріч членів АЮК України

Великий організаційний вклад було внесено керівництвом Юридичної клініки Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Янишеним Віктором Петровичем та Токарь Яною Олександрівною та студентами-клініцистами: Шестопал Кірою, Лобарєвою Анастасією, Замковим Володимиром, Мягкою Анною, які допомогали провести зустріч максимально ефективно. Організація такої продуктивної і масштабної зустрічі стала можлива за підтримки представника Координатора проектів ОБСЄ в України Ірині Іванків.

Проведено робочу зустріч членів АЮК України

Виконавчий директор Асоціації юридичних клінік України Галай Андрій Олександрович подякував за привітання з Днем народження та відзначив зручну робочу атмосферу. Також він відмітив, що його приємно здивували колеги у Харкові, що вирощують юридичний клінічний рух не менше за нього.

Проведено робочу зустріч членів АЮК України

Член Правління Асоціації юридичних клінік України Савелова Юлія Михайлівна схвально відгукнулася про організацію зустрічі та подякувала Юридичній клініці НЮУ ім. Ярослава Мудрого за теплий та гостинний прийом.

Ми завжди раді всіх вітати у наших стінах!

Замковий Володимир

Автор : Замковий Володимир

2 380 переглядів

0 коментарів

Залиш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *