Юридична клініка консультує

IХ Всеукраїнська науково-практична конференція  «Актуальні шляхи удосконалення українського законодавства»

Юридична клініка Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого надає безоплатні юридичні консультації соціально незахищеним верствам населення.

Завдяки гранту, наданому Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору», ми розпочали надання юридичних консультацій та проведення правопросвітницьких заходів на фінансову тематику.

Так, у разі виникнення будь-яких питань, що пов’язані із фінансовими послугами: кредити, депозити, страхування, фінансове шахрайство та будь-яких питань, що стосуються фінансової сфери чи питань соціального значення можна звернутися за консультацією!

 

А на час карантину, Юридична клініка працює дистанційно!

Тож всі бажаючі мають змогу отримати детальну письмову консультацію з відповідями на поставлені питання, надіславши їх на нашу електронну скриньку чи задати свої питання за допомогою Messenger на сторінці Юридичної клініки у мережі Facebook.

Також звернутися за консультацією можна і за телефоном.

 

Контакти для звернення:

Тел.: +38 (096) 2044656, Аліна

Ел. пошта: jurclinica@ukr.net

Посилання на сторінку у мережі Facebook:

https://www.facebook.com/legalclinic….

Посилання на сайт:

Головна

 

Цей відеоматеріал підготовлено за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку в рамках гранта, наданого Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору». Висловлені в цій публікації думки необов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду Сполучених Штатів Америки.

Рудковська Мирослава

Автор : Рудковська Мирослава

629 переглядів

0 коментарів

Залиш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *