«Молоді юристи: завдання та перспективи в системі юстиції»

«Молоді юристи: завдання та перспективи в системі юстиції»

Сьогодні для студентів Юридичної клініки був проведений захід-зустріч з начальником Головного територіального управління юстиції у Харківській області Тетяною Єгоровою-Луценко.
Поговорили про перспективу роботи в органах юстиції та можливості для студентів будь-якого з курсів вже зараз практикуватися та можливості для студентів будь-якого з курсів вже зараз практикуватися та працювати з Міністерством. Домовилися і про співпрацю територіального управління з Юридичною клінікою в рамках правопросвітницького проекту “Я МАЮ ПРАВО”.
Зустріч пройшла у дружньому форматі бесіди. До обговорення долучився проректор Університету Вячеслав Комаров, який привітав студентство та розказав про нові можливості, зокрема, наголосив на великій кількості вакансій у Міністерстві та вагомості нашої правопросвітньої роботи.
Також до дискусії приєдналися керівник Юридичної клініки Віктор Янишен, провідний методист навчально-методичного відділу Є.П. Яригіна, інші посадові особи Головного територіального управління юстиції у Харківській області, а також активне студентство Університету.
До нових зустрічей!
 «Молоді юристи: завдання та перспективи в системі юстиції» «Молоді юристи: завдання та перспективи в системі юстиції» «Молоді юристи: завдання та перспективи в системі юстиції» «Молоді юристи: завдання та перспективи в системі юстиції»

Рудковська Мирослава

Автор : Рудковська Мирослава

883 переглядів

0 коментарів

Залиш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *