Розвиток понад усе! Що нового?

Розвиток понад усе! Що нового?

Надворі холодно та незважаючи на погодні умови ми знову зібралися дружним колективом для самовдосконалення!
Зокрема, виокремили ще одну течію нашої роботи — Street law.
Що це та з чим його їсти намагалися з’ясувати на сьогоднішній лекції. Увазі клініцистів була представлена цікава та прогресивна концепція правоосвітньої діяльності, яка зародилася в США і зараз успішно розвивається в Європі. Звичайно, як тут стояти осторонь?

Розвиток понад усе! Що нового?
Street law (практичне чи «вуличне» право) — це програма юридичної та громадянської освіти, орієнтована на учнів середніх шкіл. “Вуличне право” – це підхід до практичного законодавства для населення за допомогою методів інтерактивного навчання. Елементи практичного права включають: усвідомлення прав людини, демократичних свобод, права споживачів, елементи цивільного, адміністративного, трудового права на рівні, достатньому для вирішення щоденних питань. 

Розвиток понад усе! Що нового?
Ідея є дуже цікавою та передбачає не лише освіту населення, а й самоосвіту, оскільки, програма включає безліч прийомів вдосконалення навичок ефективної подачі матеріалу та технік його закріплення на рівні достатньому для застосування. Тож будемо розвивати власні навички та боротися з правовою неосвіченістю!

Розвиток понад усе! Що нового?

Рудковська Мирослава

Автор : Рудковська Мирослава

936 переглядів

0 коментарів

Залиш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *