У пошуках “найрозумнішого клініциста”!

У пошуках "найрозумнішого клініциста"!

Сьогодні, 7 грудня 2017 року за ініціативи керівництва Юридичної клініки Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, на базі Інституту прокуратури та кримінальної юстиції було проведено правовий брейн-ринг. Безумовно, з превеликим задоволенням, у цьому заході взяли участь самі клініцисти.

У пошуках "найрозумнішого клініциста"!

Такі заходи сильно підвищують рівень теоретичних знань студентів, коли учасники, за хвилину, повинні “видати” правильну відповідь. Ця гра розвиває кмітливість, швидкість реакції та пам’ять, що є чудовим тренування для мозку, адже у судовому засіданні в тебе не буде багато часу для того, аби згадати положення чинного законодавства та дати відсіч опоненту. Та поряд із таким напруженням, було дуже весело, адже це поміж усього була командна праця. Загально відомо, що така робота об’єднує та робить колектив більш міцним та забезпечує його злагоджену роботу у майбутньому.

У пошуках "найрозумнішого клініциста"!
Але на цьому все не завершується. Більше того, наша Юридична клініка планує зробити цей захід ще більш масштабним для того, аби значно більше студентів змогли взяти участь та перевірити свої знання, а можливо і пізнати щось нове.
Це буде не просто корисно для майбутніх юристів, але й дозволить їм завести нові знайомства, а можливо й нових друзів.

У пошуках "найрозумнішого клініциста"!У пошуках "найрозумнішого клініциста"!
Дуже дякуємо нашому керівництву Янишену Віктору Петровичу та Токар Яні Олександрівні за проведення такого цікавого та корисного заходу!

Рудковська Мирослава

Автор : Рудковська Мирослава

1 070 переглядів

0 коментарів

Залиш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *